6/08/2007

Schůzka výborů 1 - 4 etapy

Vážení vlastníci bytů,

během příštího týdne, ve středu 13.6. se uskuteční schůzka výborů všech etap komplexu Na Hrádku. Tématem schůzky bude bezpečnost v našich domech a opatření pro její zlepšení. Na minulé schůzi, která proběhla před cca 2 měsící byl potvrzen zájem všech etap o bezpečnostní službu pro všechny naše domy.
O výsledcích schůzky vás budu informovat.

Za SVJ

P.Zvoník

26 komentářů:

Unknown řekl(a)...

VLASTNICI

“ad všechna společenství musí schválit navýšení poplatků”
na http://peluskova.blog.cz/0706/jak-to-bude-s-bezpecnosti-na-hradku

JINAK SE JEDNA O PREKRACOVANI PRAVOMOCI VYBOREM = PROTIZAKONNOST CINNOSTI VYBORU, UTRACENI PENEZ SPOLECENSTVI VYBOREM BEZ POVERENI VLASTNIKY
Aneb vybor nesmi cinit nic, cim jej nepoverili vlastnici, jejich stanovy, ci zakon!
Z toho plzne, ze ymena normalnich zamku za bezpecnostni zamky atd. musi byt schvalena schuzi dle stanov! Navic neni nic platna, kdyz kdokoli pusti do domu kohokoli a kdyz dvere od sklepu nechavaji lide otevrene, obojihoz jsme byli nekolikrat svedky!

Unknown řekl(a)...

Situace v 1443/1447

dopis - výměna klíčů, kamery, hlídání

komu: ruznar@o2active.cz,lnenicka@zivnobanka.cz,martinspilka@seznam.cz

kopie: roun@ikon.cz

Vážení,
dne 26. 6. 2007 jsem obdržel doporučený dopis, ve kterém informujete o určitých věcech. To co je napsáno je "direktivní paskvil", v každém případě počítejte s tím, že pokud dojde k výměně klíčů u vchodových dveří a sklepů (v takto krátké době kterou sdělujete), a já a osoby mě blízké nebudou mít možnost vstoupit do nemovitosti, jejíž jsem částečný spoluvlastník, tak bude zavolána Policie ČR a zajistím zámečníka, který dveře otevře pokaždé, když budou nepřístupné. Veškeré náklady půjdou na Výbor SVJ ( p. Ruznar, p. Lněnička, p. Spilka).

Na shromáždění v 9/2006 se výše uvedené věci neprojednávaly (pouze se mluvilo o výměně dveří za hliníkové)+ shromáždění nebylo usnášeníschopné.

Dopis nechci příliš pitvat, ale jak si vůbec někdo může dovolit napsat např. tato direktivní sdělení:
- jsem vlastníkem bytu, proto není mojí povinnost sdělit, kolik osob prokazatelně v bytě pobývá (trvalé bydliště Na Hrádku nemám, byt je můj vlastní, nejsem firma, nejsem v družstvu, nejsem v nájmu, a ČR již není ČSSR...). Pokud dojde k výměně klíčů, tak ne rozhodně způsobem o kterém informujete v dopisu.
- s kým byla projednána cena akce "klíče" za 41 275,- Kč???
- pokud budu muset řešit Vámi napsané věci na místě (Na Hrádku), náklady na čas tímto stráveným budu od Výboru SVJ požadovat.
- ostatní změny/výměny/ hlídání považuji v tuto chvíli za bezpředmětné řešit v tomto mailu

Pokud máte (SVJ) zájem řešit věci způsobem normálním (nedirektivně), řešme to na shromáždění, a ne způsobem který jste předvedli nyní. Věřte, že tímto Vaším jednáním jste rozladili hodně vlastníků bytů 1444+1447.

Děkuji

Unknown řekl(a)...

Myslíte si, že výměnou zámků za bezpečnostní zamezíte krádežím? Mohu vás ujistit, že stejně tak, jako si doposud lidé přidělávali „obyčejné" klíče, si lidé budou nechávat přidělat i „bezpečnostní" klíče. Pokud si myslíte, že k přidělání „bezpečnostních" klíčů musíte mít kartičku, tak se mýlíte. Bez problémů vám tento klíč ve vybraných obchodech přidělají.

Principielně mi jde o to, že bez mého souhlasu činíte rozhodnutí, které mi přinášejí další a další náklady na mou nemovitost. Za jak dlouho budete měnit opět zámky? Za rok? Za dva?

Vaše věta"Az bude znicena vlozka vstupu do domu, jak mame dle Vas postupovat? Svolat shromazdeni?" se mi zdá absurdní. Poškozené zámkové vložky mají být nahrazeny stejnými vložkami v rámci opravy a údržby objektu, jako tomu bylo doposud.

Na shromáždění VJ bylo slíbeno, že stanovy zašlete – nestalo se tak za dobu vašeho působení. Není vám to již trapné? Tímto vás opětovně žádám o jejich zaslání, abych měl ve věcech jasno.

Uráží mě vaše tvrzení, že dlužím SVJ za služby. Vše řádně platím. Jako již po několikáté se odvolávám na kupní smlouvu, ve které jsem službu EPS nesjednal, proto není důvod, proč bych něco takového měl platit. Copak vy platíte za něco, co jste nekoupil nebo si neobjednal? Pokud ano, tak je to pouze a jen Váš problém. Mám zaplaceno vše, a IKON mě doposud neposlal přeplatek za rok 2006. Zálohy na rok 2007 se objeví na účtu v tu chvíli, kdy obdržím přeplatek za rok 2006. Kdy bude prosím zodpovězena otázka jakým způsobem jsou ohodnocovány peníze, které spoříme do fondu oprav? Odmítám podporovat jednostrannou právní vůli kterou předvádí SVJ, které bude např. mít snahu objednat hlídače nemovitostí za cenu 600 CZK/byt, vymění zámky za bezpečnostní za cenu 41275 CZK. Nejsem tak bohatý, abych mohl podporovat tyto nesmyslné hrátky, které předvádí SVJ.

Do výboru jste se nechal zvolit dobrovolně a mě unavuje číst či slýchat, kolik vám to bere času a jaké s tím máte spojené náklady (myslím tím všechny členy výboru). Pokud bych měl být upřímný, žádné výsledky v zásadních problémech za dobu vašeho působení ve výboru nejsou patrné (většinou se projevíte s naprosto nesmyslným dopisem- minulý rok AK Mrkvička, minulý týden akce klíče+bezpečnost). Jak dlouho „řešíte" nasmlouvanou službu Eshelem - 24 hodinové hlídání? Snad od půl roku po předání bytů. A výsledek? Že chcete za naše další peníze (o nás bez nás) najmout vlastní službu paralelně s nasmlouvanou a pro všechny z toho vyplývají další náklady.

Korespondenci jsem poslal na AK Mrkvička z důvodu informovanosti, protože si myslím, že s paskvilem, který jste rozeslali majitelům nemovitosti, Vám pomáhali. Myslím si, že než aby byli dezinformovaní z vaší strany, je lepší, když budou mít informace z „první ruky".

Žádám Vás o zprávu, kdy dojde k výměně zámků. Jakmile se do domu nedostanu já a osoby mě blízké bude přivolána Policie ČR. Jednání SVJ je direktivní, a tak to být nemůže. Výbor si dělá v podstatě co chce, když Vás o něco žádáme, tak odpověd nedostaneme. Na začátku působení SVJ jste byli všichni plni elánu, jak a co změníte, vyměníte. Bohužel postupem času elán klesl na hodnotu nula, a místo pokory a slušnosti vymýšlíte bez našeho souhlasu věci, které máme platit.

---
MartinSpilka@seznam.cz>

27.06.2007 09:35

cc: ruznar@o2active.cz, lnenicka@zivnobanka.cz
Subject: Re:dopis/ výměna klíčů, kamary, hlídání

dekujeme za Vas podnetny email.

Vzhledem k tomu, ze jak pisete nemate v Lipnicke trvale bydliste, tak jste patrne nezaznamenal, ze v posledni dobe doslo ke kradezim ve sklepich a jinych prostorech.
Timto byly zniceny i vlozky universalnich zamku, ktere je nutno nahradit. Misto vymeny pouze znicenych vlozek se na zaklade stiznosti mnoha vlastniku "ponizene dovolujeme jako vybor" pristoupit k vymene vlozek v celem dome. Soucasne kopie klicu ma jiz jiste polovina obyvatel sousednich domu, a proto povazujeme tento krok jako dalsi ke zvyseni bezpecnosti, o kterou mnoho z vlasniku vola. Vy tam asi nebydlite, tak Vam je to jedno, ale ostatnim ne.

Myslite, ze mame svolavat kvuli vymene vlozek dalsi neusnasenischopne shromazdeni, a platit naklady s tim spojene? kvuli pouhe vymene vlozek? V cem tedy vYdite funkci vyboru?
Az bude znicena vlozka vstupu do domu, jak mame dle Vas postupovat? Svolat shromazdeni?

Apropo, pan Ruznar se schvalenim teto castky nedopustil niceho nezakonneho, prectete si prosim schvalene stanovy, jestli je tedy mate.

Nepiste nam prosim o nejake uhrade Vaseho casu a nakladu na zamecnika. Sam dluzite SVJ za sluzby, mame snad po Vas vymahat uroky z prodleni a naklady na advokata.

A mne osobne urazi Vasi poznamky o CSSR. Kazdy kdo ma snahu o to udelat neco i za prahem jeho bytu je oznacen za komunistu apod., to mi prijde trochu lacine. Mame zastupitelskou demokracii, nejaky zvoleny vybor, platne stanovy. Vite kolik me stoji casu, nakladu na mobilni telefon apod neco pro oba udelat.

A v nepodledni rade prosim neposilejte emaily na AK Mrkvicka, nebo je mame platit vsichni za to, aby cetli Vasi korespondenci? Pokud s nimi mate uzavrenou smlouvu, tak to je pak jina.

M.Spilka

Unknown řekl(a)...

Anonymní said...
http://nahradku.blogspot.com/2007/06/zabezpeen-dom.html#comments

Dobry den
Taky se mi nelibi ze se nas nikdo neptal.Za dalsi, omezeni ve smyslu pocet klicu na osobu prokazatelne zijici v byte se mi uz vubec nelibi.Jedna osoba jeden klic je nezkutecna blbost,to znamena ze kdyz prijdu o klice budu spat v hotelu,protoze i kdybych se vydaval za pana prezidenta - nejspis mne do domu nikdo ze sousedu nepusti.Navic z dopisu vypliva ze platit za ostrahu budeme vsichni stejne (asi 600), i kdyz kazdy z nas ma jiny spoluvlastnicky podil,nekteri navic vlastni garazove stani.
Souhlas s prvnim komentarem,protoze tohle opatreni (direktivní paskvil),nekdo moc dobre nepromyslel a k poslednimu komentari-myslim ze kdyz platime pojistku na dum tak je vytah pojisten jako vse ostatni co se nemovitosti tyka

Unknown řekl(a)...

komu: MartinSpilka@seznam.cz
kopie: lnenicka@zivnobanka.cz,
ruznar@o2active.cz
datum: 27. 6. 2007 16.23
Re: dopis/ výměna klíčů, kamery, hlídání

Pane Spilka,

Myslím, že vaše maily čtu důkladněji, než si myslíte.

Pokud se nemýlím, psali jste, že budou stávající zámky vyměněné za bezpečnostní, tzn. Že klíče by si nikdo nemohl přidělat bez bezpečnostní kartičky, která je součástí bezpečnostních vložek. Jak to tedy ve skutečnosti je? Klíče se budou moci dát bez problému přidělat?

Pokud si vzpomínám, výměna zámků se na žádné schůzi neřešila, pouze výměna stávajících dveří za bezpečnější, hliníkové.

Pane Spilka, já si u vás nestěžuji, že po mě neustále vyžadujete cosi, co nemám podepsaného v kupní smlouvě bytu. Já pouze komentuji fakt, proč tuto částku neplatím a ani v budoucnu platit nehodlám, pokud se nezavede systém, který bude přímo napojen na hasiče.Poté tuto službu platit budu.

To, že nebudete platit výtah je mi fakt jedno. Jde to také udělat tak, že se rozhodne celé patro, že výtah platit nebudete (obvyklé to je u nájemců, kteří bydlí ve 2.NP), dveře se zablokují a všichni budete moci chodit pěšky a neplatit žádné poplatky.

Není zakázáno (ve stanovech jsem to neviděl) ukládat peníze fondu oprav do termínovaných vkladů. Vklady jsou pojištěny. Mnoho SVJ má takto peníze uloženo.

Netvrdím, že nic neděláte, nepodnikáte. Tvrdím „Pokud bych měl být upřímný, žádné výsledky v zásadních problémech za dobu vašeho působení ve výboru nejsou patrné“. Nemluvím o maličkostech, jako je zajištění osvětlení a výměny prasklých žárovek, zajištění opravy rozbitého skla vchodových dveřích. Mluvím o Eshelem nasmlouvané službě EPS, která je ve vedlejším bloku o níž víte, že je krajně nevýhodná a ve srovnání s nabídkami, které jste si nechali před cca 1,5 rokem vyhotovit, nesrovnatelně vyšší.

Osoba mně blízká budu uvádět, protože nemám povinnost sdělovat kdo je v mém bytě. Nejsme hotel, jsme společenství.

Kamerový sytém mě nazajímá, neměl jsem ho ve smlouvě, nemám garážové stání.

Přít se taktéž nechci, pouze si přeji, aby chodily dopisy které mají hlavu a patu, právní podstatu. Bohužel tomu tak není.

S Ruznarem jsem domluven. Klíče požaduji 3 ks, jak sklep, tak i vchod. Tento počet jsem obdržel při koupi bytu. Dostane je člověk, kterého deleguji, bez plné moci. Jsem mimo oblast, kde mi mohou ověřit podpis.

Unknown řekl(a)...

PROC SVITI(LA CELA LETA) SVETLA V ATRIU OD ODPOLEDNE, I KDYZ VENKU PALI(LO) SLUNCE!?

Unknown řekl(a)...

Dostali jsme jen jednu sadu klicu, dalsi snad pridelaji, nez prehodi zamky. Pokud ne, planujeme na vsechny vstupni dvere vyvesit “ad absurdum” ceduli PO DOBU NEDOSTATKU KLÍČŮ NECHÁVEJTE PROSÍM DVEŘE ODEMČENÉ = OTEVŘENÉ, AŤ SE BEZPEČNĚ DOSTANEME DOMŮ KE SVÉMU MAJETKU. DĚKUJEME. SVJ

Chudáci v 1444 budou mít pravděpodobně jiné zámky, takže budou obíhat celý blok kvůli popelnicím, takže budou na na naše sqělé vejbory nasraní ještě více, než dosud!

Unknown řekl(a)...

PODSTATNÉ ZMĚNY NA SPOLEČNÝCH ČÁSTECH DOMU MUSÍ DLE STANOV SCHVÁLIT VŠICHNI VLASTNÍCI
Čl. VII Shromáždění
(14) K přijetí usnesení o změně účelu užívání stavby, o změně stavby, jakož i o podstatných změnách týkajících se společných částí domu je zapotřebí souhlasu všech členů společenství.
s. 7
(12) ... Jde-li o důležitou záležitost, může přehlasovaný člen společenství požádat soud, aby o ní rozhodl. ...
s. 6

Čl. VIII Výbor
(1) Výbor ... rozhoduje ve věcech ... S výjimkou těch věcí, které jsou podle zákona o vlastnictví bytů a těchto stanov ve výlučné působnosti shromáždění, anebo si je shromáždění k rozhodnutí vyhradilo.
s. 7

Unknown řekl(a)...

[15] Anonym

Zajimave je, ze velka vlna nevole nekolika (kolika? odpurci, zorganizujte se a spocitejte) nespokojencu se zvedla po te, co byl pokus o zabezpeceni domu.

Po vykradeni aut a sklepu se pouze skupina rozumnych lidi rozhodla neco udelat a vyresit smutnou situaci.

Kazdy by se mel sam sebe zeptat: "Jak muzu prispet k vyreseni problemu?" Pokud ho nic nenapada, tak at mlci. Stiznosti jsou podnet k diskuzi, ale sami o sobe nic neresi.

Zajimalo by me, kolika lidem nestaci prideleny pocet klicu a kolik znich nemuze zaplatit 200Kc.

Pokud tato suma nepresahne 1000Kc, neni to problem ale drobnost, kterou nestoji za to resit.

[16] VLASTNICI

Lidem vadí zejména direktivní způsob jednání vejborů ve stylu O NÁS BEZ NÁS. Takováto podstatná změna musí být schválena shromážděním vlastníků, dle stanov nepřísluší vejborům, kteří navíc nemohou rozhodovat o vyšších částkách samostatně.
http://peluskova.blog.cz/0706/jak-to-bude-s-bezpecnosti-na-hradku

Unknown řekl(a)...

vec: SIBENICNI TERMINY, KLICE
komu: ruznar@o2active.cz
kopie: kriz@ikon.cz,lnenicka@zivnobanka.cz,lnenicka@zivnobanka.cz,MartinSpilka@seznam.cz

Pane Ruznar,

už mě nebaví to neustále dohadování s vámi ohledně klíčů.

1) Vy jste si vymysleli, že uděláte nové zámkové vložky – budiž, v rámci bezpečnosti s tímto nemám problém
2) To, že jste dopis, oznamující vyzvednutí náhradních klíčů stvořili 18.6. a ještě ke všemu poslali doporučeně, takže šance na včasné obdržení informace o výměně zámků byla až v pátek 22. 6. 2007, a že v tomto dopise sdělujete termíny na vyzvednutí klíčů na 26. ,27. a 28. 6.2007 je nehorázná drzost a připadá mi, že si z vlastníků děláte poslušné ovečky, kteří budou jen tiše přikyvovat a nejsou natolik svéprávné, aby daly najevo svůj názor. Dle mého názoru jste měli splnit lhůtu min. 30 dnů, aby si lidé, kteří ve své nemovitosti nejsou trvale hlášení, mohli organizačně zajistit převzetí klíčů.
3) Jsem majitelem nemovitosti, proto mi nikdo nemůže zabránit vstupu do této nemovitosti tím, že mi bude diktovat, kolik klíčů mohu dostat. I kdybych jich chtěl 50, tak vám do toho vůbec nic není. A pokud mi někdo zabrání vstupu do nemovitosti tím, že vymění zámky u hlavních vchodů a vchodů do sklepa a ještě ke všemu si dá nesplnitelné podmínky pro vydání klíčů, beru toto jako zabránění volného přístupu do nemovitosti a budu toto řešit patřičným opatřeními, tzn. V tomto případě pouze zavoláním zámečníka a odvrtáním zámku. A myslím, že pokud u toho bude i policie ČR, nedopustím se ničeho nezákonného

Ano, pane Ruznare, číslo 3 mám velice rád, protože toto číslo mám napsané v předávacím protokolu u počtu klíčů a proto na tomto počtu trvám.

Uráží mě vaše tvrzení, že mi nejde o bezpečnost Na Hrádku. O bezpečnost mi jde především. Jen mi jde o váš direktivní postoj co se týče termínů, způsobu vydávání a počtu klíčů – nic jiného v tom není.

Pane Ruznare, v tuto chvíli se tedy pořádně nadechuji a reaguji na domluvu, kterou jsme měli mezi sebou a to tu, že si mnou pověřená osoba, kterou jsem vám sdělil v předchozím mailu, k vám přijde v nedělí pro klíče, protože , dle vašich slov, budete doma. Řekněte mi, prosím, hodinu, kdy budete zrekreovaný a budete se moci opět věnovat své roli předsedy společenství. Nebo mi sdělte, u kterého z dalších dvou členů společenství si klíče můžeme vyzvednout.

Myslím, že pokud jste si vymyslely takové šibeniční termíny pro předávání klíčů, měli byste vyjít vlastníkům vstříc v čase a době předávání.
Pokud, jak píšete že sliby plníte, pak tedy proč najednou v neděli nemáte čas, přehazujete mě na pan Kříže atd....trošku divné, nemyslíte.

Děkujeme

zajda2006 řekl(a)...

Zdravím,
Tak jak jsem již psal na jiných webech jako třeba garáže peluškova apod. dle mého názoru je jedno jediné nejoptimálnější řešení, kdy se vytvoří služby těch co mají aktivní zájem na zvýšení bezpečnosti, a budou se delat pochuzky. 1 hodina uprostred noci nikoho nezabije. Je to osvedcena aktivita ktera se urcite nemine ucinkem. Vandalove se sem odnaučí chodit.Tímto se předejte problémům s financemi,nesouhlasem vlasntíků, kteří zde nebydlí, problémy s usnášením na schůzích apod. Takže přestante tady verejne resit individualni problemy s klici a rozhodovani o nas bez nas a pojdme radsi neco delat - samozrejme lidi co tu trvale ziji

Unknown řekl(a)...

Pavla

Milý anonyme "Vlastnící",

práce ve výboru je práce velmi časově náročná a složitá. Ostatně můžete si to sám zkusit... Budeme jedině rádi... Vždy je problém sehnat lidi do výboru. A pak je skvělé, když jim ještě někdo hází klacky pod nohy... Doufám, že jsou členi výboru proti podobným lidem jako jste vy imunní. Protože bych se ani nedivila, kdyby se svou prací sekli... Je to první rok (za čtyři roky co tu bydlím), kdy se výbor opravdu plně věnuje své práci a já jim za to děkuji.

Naše bydlení je značně problematické, buďme alespoň k sobě ohleduplní a snažme se najít společnou cestu k vyřešení nesnází.

Pěkný den všem...
VLASTNICI

Jste spadla z visne, Pavlo. Nikdo je nenutil. Vzdyt se tam sami prihlasili. A jejich protizakonny, netransparentni a direktivni styl nerespektujici stanovy mluvi sam za sebe. Vzdyt ani neumi svolat usnasenischopne shromazdeni. Akorat chteji utracet spolecne penize bez schvalovani a nic z dulezitych veci zatim nezaridili. A cesky psat take neumi.

http://peluskova.blog.cz/0706/jak-to-bude-s-bezpecnosti-na-hradku

míša řekl(a)...

Vážený rozhořčený pane!
Bojíte se, že se Vaši "zaměstnanci" nedostanou do budovy?

Vážení přátelé z výborů!
Držím Vám palce ve věcech, které jste se rozhodli pro ten náš barák udělat.
Míša

Unknown řekl(a)...

TO zajda2006 (viz nize)

Jasan, ti co se neciti bezpecne, se mohou v noci stridat po hodine a delat pochuzky. 1 hodina uprostred noci nikoho nezabije. A Ruznar si muze pucit tank, az se bude vracet ze cviceni, a postavit jej na tankodrom, co zbyl po Eshelu, protoze ten uz ten pozemek stejne prodal, po vzoru prizivnika Srandy Groga, ktery take poslal ke svobodce polorozpadle OTecko a po dvou tydnech do nej dokonce poslal i vojaky.

zajda2006 ... dle mého názoru je jedno jediné optimální řešení, kdy se vytvoří služby těch co mají aktivní zájem na zvýšení bezpečnosti, a budou se delat pochuzky. 1 hodina uprostred noci nikoho nezabije. Je to osvedcena aktivita ktera se urcite nemine ucinkem. Vandalove se sem odnaučí chodit.Tímto se předejte problémům s financemi,nesouhlasem vlasntíků, kteří zde nebydlí, problémy s usnášením na schůzích apod. Takže přestante tady verejne resit individualni problemy s klici a rozhodovani o nas bez nas a pojdme radsi neco delat - samozrejme lidi co tu trvale ziji
http://lipnicka.blogspot.com/2007/06/schzka-vbor-1-4-etapy.html

Unknown řekl(a)...

REAKCE NA Anonymní (viz nize) aneb je mozne cekat na rozhodnuti spolecenstvi?

Ne, ze je mozne, ale dokonce nutne. Pokud se necitie dost bezpecne, je to vas problem. Nemuzete vnucovat svou vuli ostatnim. Od toho je to v zakone a stanovach upraveno. To by pak kdokoli mohl sam o sobe napr. zabetonovat ostatnim dvere, protoze se neciti dostatecne bezpecne. OPAKOVÁNÍ: PODSTATNÉ ZMĚNY NA SPOLEČNÝCH ČÁSTECH DOMU MUSÍ DLE STANOV SCHVÁLIT VŠICHNI VLASTNÍCI
Čl. VII Shromáždění
(14) K přijetí usnesení o změně účelu užívání stavby, o změně stavby, jakož i o podstatných změnách týkajících se společných částí domu je zapotřebí souhlasu všech členů společenství.
s. 7
(12) ... Jde-li o důležitou záležitost, může přehlasovaný člen společenství požádat soud, aby o ní rozhodl. ...
s. 6

Čl. VIII Výbor
(1) Výbor ... rozhoduje ve věcech ... S výjimkou těch věcí, které jsou podle zákona o vlastnictví bytů a těchto stanov ve výlučné působnosti shromáždění, anebo si je shromáždění k rozhodnutí vyhradilo.
s. 7


------
Anonymní
Vazne si nekdo mysli, ze s takovou veci jako vymena zamku po opakovanych kradezich je mozne cekat na rozhodnuti spolecenstvi? To je jako svolavat referendum kvuli kazdemu zakonu. Pokud chcete aby vybor SVN neco delal MUSI mit pravomoce - ja chci aby neco delal. Jestli chcete se vsim cekat na odhlasovani na schuzi SVN, tak klidne budu v SVN, nebudu vubec nic delat, protoze na shcuzi nikdy nebude potrebny pocet vlastniku nebo se proste nedohodneme.

Unknown řekl(a)...

Subject: URGENT: Zajisteni klice pro postovni dorucovatele + Vybor zalozil zamecnickou firmu?!
To: ruznar@o2active.cz,kriz@ikon.cz, lnenicka@zivnobanka.cz, MartinSpilka@seznam.cz

1. Dobry den, jsou prosim zajisteny klice od vchodu pro postovni dorucovatele tak, aby nam mohli bez problemu dorucovat postu i po vsemi vlastniky nevyzadane vymene zamku 3. 7. 2007?!

2. Co je pravdy na tom, ze vejbori zalozili zamecnickou firmu a shaneji zakazky v nejblizsim okoli?!

Dekujeme za vase brzke odpovedi a zajisteni klicu pro dorucovatele, pripadne nevymenu zamku, dokud nebude tato podstatna zmena spolecneho majetku schvalena spolecenstvim dle stanov, tj. vsemi vlastniky. Pokud bude zamek vymenen, aniz by to vlastnici schvalili, ponesete si za to zodpovednost vc. z toho vyplyvajicich nakladu. A s nasimi hlasy rozhodne nepocitejte.

Vlastnici

Unknown řekl(a)...

Čl. XIV

... povinnosti člena společenství

(2) Člen společenství má povinnosti vlastníka jednotky a člena společenství uvedené v příslušných ustanoveních zákona o vlastnictví bytů a těchto stanov, zejména má povinnost

...

e) zdržet se jednání, jímž by zasahoval do práva ostatních členů společenství

s. 11

Unknown řekl(a)...

AROGANCE RUZNARA A STIZNOST NA NEJ REVIZOROVI OHLEDNE AROGANCE A PROTIPRAVNOSTI JEDNANI DLE STANOV BUDE ZASLANA NA jan.grusser@rb.cz

ruznar@o2active.cz 9.21
Re: URGENT: Zajisteni klice pro postovni dorucovatele + Vybor zalozil zamecnickou firmu?!

Vy blazinku,

s Vasim hlasem rozhodne ani pocitat nehodlam a uz vubec ne dale reagovat na Vase vesmes anonymni mentorovani.

vejbor c. 1

PS: Vy si opravdu myslite, ze Vase nazory zmeni zivota beh?

Unknown řekl(a)...

---------- Forwarded message ----------
Subject: Re: URGENT: Zajisteni klice pro postovni dorucovatele + Vybor zalozil zamecnickou firmu?!
To: vybor a Kriz

Drzoune, pocitejte s tim, ze na vas podavame stiznost revizorovi dle stanov a ze bude projednana na shromazdeni, pravdepodobne vc. navrhu na odvolani neschopneho, resp. veshoschopneho vyboru! Vlastnici

Unknown řekl(a)...

Subject: Re: URGENT: Zajisteni klice pro postovni dorucovatele + Vybor zalozil zamecnickou firmu?!
To: ruznar@o2active.cz
Cc: kriz@ikon.cz, MartinSpilka@seznam.cz, lnenicka@zivnobanka.cz

Jako vy zastupuji stanovisko vice vlastniku, proto to piseme najednou. Myslite si, ze vam budeme psat vsichni jednotlive to same?! Na rozdil od vas dodrzuji stanovy, zakony (vc. tech o zdravem rozumu) a usneseni shromazdeni. Vy jste povinnen poslouchat usneseni shromazdeni. Vlastnici




2007/7/2, ruznar@o2active.cz:

A co jeste prosim? Budu za usvitu zastrelen? Nebo se mi jinak, samozrejme anonyme, pomstite? Verte, ze mam prostredky, abych zjistil kdo jste, ale vzdyt ja uz to presne vim, ze pane tajemny........ A take vim, ze za temi invektivnimi anonymy stojite stale jen Vy jako jedna osoba (to musi byt docela schiza zakladat si kvuli tomu zvlastni adresu, jste vubec chlap?).

A uz me prosim nezdrzujte od prace, stejne my dva spolu uz nic lepsiho nevyresime a soucasne se domnivam ze jsem Vam jiz jako osobe venoval dost sveho casu.

predem Vam dekuji za ochotu a projevenou ucast.

PS: A plnte prosim odhlasovane Stanovy SVJ, alespon tak jako ja.

Howg.

Unknown řekl(a)...

PROSIME MAJITELE TECHTO STRANEK VYMENIT ADRESU jan.grusser@rb.cz VYSE ZA a-soumen@seznam.cz! DIKY.

Unknown řekl(a)...

ODPOVED PRO NENAPADITEHO SPILKU A JEHO
Vazeni,

jeste k jedne poznamce jednoho pisatele vyse, cituji: "Vzdyt ani neumi svolat usnasenischopne shromazdeni".
Asi to neumime.Jak se to prosim dela?
To snad umelo jen gestapo, nebo KSC, ze vsichni dorazili a hlasovali (vetsinou jednomyslne)

MOSITE SPOLUVLASTNIKY PRESVEDCIT ARGUMENTY, ZE SE JIM TO VYPLATI! ALE NA TO VY NEMATE!

OPAKUJI: LZE ZAVEST HLASOVANI OSOBNI A KORESPONDENCNI, NEMUSI SE SVOLAVAT SCHUZE VICEKRAT, NEZ 1 X ZA ROK!
6:01 dop.
Anonymní said...

AD mlcici vetsina, vetsina:

To nam pirpomina Jirankuv (v)tip: At pocitame, jak pocitame, blbcu je vzdycinky vetsina!
6:07 dop.
Anonymní said...

15.18
Subject: Re: URGENT: Zajisteni klice pro postovni dorucovatele + Vybor zalozil zamecnickou firmu?!
To: Martin Spilka
Cc: ruznar@o2active.cz, lnenicka@zivnobanka.cz

Zmena zamku spada pod priklad modernizace nize v podstatnych zmenach, ale to je prdepodobne za hranici Vaseho chapani. A zejmena je tato zmena zbytecna, coz uznava i Ruznar na bloqu, kde pise, ze pokud lide nebudou zamykatt, jsou to vyhozene penize.

Presvedcovat ne se samopalem, ale s argumenty. Ale na to take prdepobne nemate.

Za vetsinu vlastniku Ustvan Lety aneb S nasi praci souhlasi dle poslednich pruzkumu vetsina spoluvlastniku



2.7.07, Martin Spilka
Čl. IV

Podstatné změny společných částí domu

Společenství dále zajišťuje se souhlasem všech členů společenství změny stavby (nástavby, přístavby, rekonstrukce a modernizace ) a změny v užívání stavby.

Pripada vam vymena zamku u dveri jako podstatna zmena, nebo co????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To snad ne!!!, nebo vyse uvedenemu fragmentu ze stanov nerozumite?

Co si to dovolujete, ze nejsme schopni osobnim nasazenim svolat vsechny na shromazdeni. To mame chodit po chodbach se samopaly a nutit vlastniky k ucasti na shromazdeni???!!!!
Ano hlasovani muze byt korespondencni, ale ted tam korespondencni hlasovani neni, krome clanku XII stanov, kdy je souhlas vsech vyzadovan ze zakona. Nic Vam nebrani to navrhnout na shromazdeni a dat do stanov. Ted se ridime platnymi stanovami, mohl jste to navrhnout jiz minule, nikdo Vam nebranil.

"Vetsina rozhoduje o tom, kde to neni vyhrazeno vsem???? "Co to je za blabol.

Pokud je vas vice, tak prosim cisla bytu a jmena, at vim s kym mluvim, v opacnem pripade se s vami nadale odmitam bavit a odpovidat na anonymni korespondenci.

M.Spilka
6:21 dop.
Anonymní said...

Zmena zamku spada pod priklad modernizace nize v podstatnych zmenach, ale to je prdepodobne za hranici Vaseho chapani. A zejmena je tato zmena zbytecna, coz uznava i Ruznar na bloqu, kde pise, ze pokud lide nebudou zamykatt, jsou to vyhozene penize.

Presvedcovat ne se samopalem, ale s argumenty. Ale na to take prdepobne nemate.

Za vetsinu vlastniku Ustvan Lety aneb S nasi praci souhlasi dle poslednich pruzkumu vetsina spoluvlastniku

Unknown řekl(a)...

Lide ze 144 dostali klice i od 1447, naopak ne, pricemz lide ze 1447 jsou spoluvlastniky pozemku pod 1444/1447 a maji pravo prochazet i domem 1444, protoze od nej na zacatku dostali klice (zkratka nejen k zastavce a ze zastavky autobusu). I v tomto pripade vejbori porusuji Čl. XIV stanov

... povinnosti člena společenství

(2) Člen společenství má povinnosti vlastníka jednotky a člena společenství uvedené v příslušných ustanoveních zákona o vlastnictví bytů a těchto stanov, zejména má povinnost

...

e) zdržet se jednání, jímž by zasahoval do práva ostatních členů společenství

s. 11

Unknown řekl(a)...

AdAbsurdum aneb zlatá mříž, diamantový zámek, ...

Vážení spoluvlastníci, rozhodli jsme se, že teď, jak bude to volno, je třeba neprodleně zmodernizovat dveře s ohledem na zvýšení pocitu bezpečnosti nás všech, takže ve čvrtek namontujeme zlaté mříže a diamantové zámky a bodygarda se samopalem. Klíče budou vydávány v noci ze středy na čvrtek od 0.00 do 0.01 v místnosti u schránek v 1447 proti předložení OP, popř. nájemní smlouvy, v ceně 100 000 Kč/ks. Děkujeme za pochopení a doufáme, že po tomto opatření se již budete všichni cítit opravdu, ale opravdu bezpečně. Spoluvlastníci a spřízněné firmy Zlatá mříž a Nesmírná vesmírná bezpečnostní agetura :)

Unknown řekl(a)...

Ukradené hasičáky byly pojištěny, že?!

Unknown řekl(a)...

Nejpodhocennější a tudíž nejrůstovější čezkou akcií zůstává ArcelorMittal Ostrava a. s.!

Je tam totiž cca 3000 zisku na akcii za 6000 Kč!

Navíc s ním lze obchodovat nejlevněji v rámci EasyClick.cz od FIO / RMS!


http://www.akcie.com/scl.php?ID_CENINA=795
http://www.mittalsteelostrava.com/M_new_s1_cz.html
http://www.mittalsteelostrava.com/M_akt_s1_cz.html
http://www.kurzy.cz/nazory/A-V-T-437-O-1-TP-//
http://jyxo.cz/s?q=Mittal&o=noiq&sort=0&d=ar

Infolisty Mittal a Mittal v aktualitách RMS
http://www.rmsystem.cz/inf/akt2.asp?xjak=2360
http://www.rmsystem.cz/inf/inf_aktual.asp