3/09/2008

Vážení spoluvlastníci, mám zde vyjádření firmy Hampshire o výstavbě V.etapy bytového domu Kyje-Hutě ( Na Hrádku )



Pro: Obyvatelé sousedních domů V.etapy bytového domu Kyje-
Hutě
Akce: V.etapa a dostavba komunikací Nový Hrádek
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Věc: Oznámení o zahájení výstavby V.etapy

Společnost Hampshire Nový Hrádek s.r.o. , která koupila loňské léto pozemek pro výstavbu V.etapy bytového domu Na Hrádku od společnosti Eshel Prague a.s., se chystá zahájit stavební práce v pondělí 17.3.2008. Spolu s pátou etapou bytového domu bude dokončena ulice Lipnická včetně vybudování cca 50ti venkovních parkovacích stání v ulici Lipnická a Peluškova (samotný dům bude mít navíc 92 podzemních parkovacích stání). Doba výstavby je plánována na 15 měsíců a skončí tedy koncem června 2009. Se zahájením stavby jsou bohužel spojena dopravní opatření v této lokalitě. 17.3.2008 bude staveniště předáno stavební firmě, která zahájí zemní práce, proto žádáme všechny majitele automobilů, kteří parkují na budoucím místě bytového domu, aby nejpozději 16.3.2008 využili některou z náhrad parkování, pokud tak neučiní, jejich automobily budou odtaženy. Ulice Lipnická směrem od ulice Za Černým mostem bude sloužit jako příjezdová komunikace na staveniště, proto zde bude zákaz parkování (instalace dopravního značení proběhne během příštího týdne). Část ulice Za Černým mostem směrem k ulici Lipnická bude mít po dobu výstavby obousměrný provoz a proto zde bude zákaz parkování.
Náhrada parkování po dobu výstavby je řešena následovně:
- Stavebník si pronajal celkem 18 parkovacích stání pod II.etapou Na Hrádku, které nabízí k pronájmu za režijní náklady 1000Kč/měsíc (v případě zájmu kontaktujte p.Homerovou, tel.246 085 550 nebo homerova@impact-corti.cz)
- V ulici Za Černým mostem na pozemku vedle učiliště bude během příštího týdne vybudováno dočasné parkoviště pro 34 osobních automobilů, které bude bezplatně k dispozici jako náhrada za omezení parkování.
Omlouváme se za dočasná omezení a předem děkujeme za spolupráci, která vyústí v co nejrychlejší dokončení stavební činnosti a s tím spojené nepříjemnosti

S přátelským pozdravem
Hampshire s.r.o.

Žádné komentáře: