10/02/2008

Deratizace



Vážení spoluvlastníci,


v minulém týdnu proběhla deratizace v domě 1448. V místnosti popelnic byly zjištěny štěnice ve staré vyhozené matraci. ( asi tušíte odkud se k nám staré slaměné matrace dostaly ).
Prosím věnujte zvýšenou pozornost vašim bytům a společným prostorám, jakýkoliv výskyt hmyzu mi ihned hlaste pro účinnou deratizaci.
Děkuji
Za SVJ
P.Zvoník
mail: zvonikovi@ol.cz
tel: 603200124

2 komentáře:

Zbynek řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Zbynek řekl(a)...

Blogger Zbynek řekl(a)...

Vždyť von to někdo uklidí, ne?

No, to je pěkné. Já jsem během víkendu narazil akorát na jedny zvratky (už podruhé, co jsem tady), jednu rozbitou sklenici s pivem a 3 butylky od vodky a jednu od šampaňského. Všechny butylky jsem vzal a odnesl do kontejneru, přece to nebude nosit ten, kdo to vypil, že? Myslím, že bychom měli naučit naše "štěnicové sousedy", aby po sobě uklízeli své butylky, své štěnice a když už pijí a pak zvracejí, tak ať to dělají venku - mimo naše domy. I když to s tím moc nesouvisí (štěnice, jak známo mohou bydlet i v nejluxusnějším hotelu), nedá mi to, a musím se poznamenat, že hygiena v celém domě je trošku na štíru. Pavučiny na stěnách doslova bijou do očí a jasně naznačují, že je to uklízecí firmě úplně egal. Stejně ten úklid vlastníci zaplatí, tak co! Možná, že právě pavučiny nejsou předmětem smlouvy :-). Jinak, když už jsem se tak rozepsal, tak mě napadá, že bychom mohli udělat takovou malou brigádičku a trošku uklidit binec v garáži (láhve, krabice), vajgly a další binec před domem (ještě, že někdo odstranil to křeslo, co tam nedávno strašilo - díky:-)). Anebo, ... že bysme se na to vykašlali? Vždyť von to někdo uklidí, ne? Jo, abych nezapomněl, pár lidí si tady stále plete místnost s popelnicema se sběrným dvorem. Tak ten je nad Sazkou s plným servisem i v sobotu, ale kdo by tam jezdil, že? ...Vždyť von to někdo uklidí, ne?