11/20/2008

Topení

Vážení spoluvlastníci,
dostal jsem informaci od vlastníka bytu, že mu nefunguje topení. Pokud máte také tento problém, prosím informujte mne, zjednáme opravu u Komterm.
V případě nerovnoměrně ohřátých radiátoů nejprve zkuste odvzdušnění. ( odvzušňovacím šroubem na opačné straně radiátoru,než je termoregulační ventil )

Za SVJ
Petr Zvoník
zvonikovi@iol.cz

1 komentář:

king řekl(a)...

Re: URGENCE/STÍŽNOST: … Re: DALSI PROBLEMY: Stavba V. etapa projekt “Na Hradku”

Odpovídám na Váš dotaz ohledně místního šetření na stavbě Obytný blok H obytného souboru Kyje – Hutě, V. etapa, Peluškova ul., Praha 9 – Kyje.

Jednání bude svoláno na stavbu na den 10. 12. 2008, 9.30 hod.

Ing. Marie Šiklová
OVD Praha 14

PLUS

Vážený pane,

na základě Vašich připomínek ke stavbě V.etapy Obytného bloku H obytného souboru Kyje – Hutě bude svoláno jednání s místním šetřením za účasti zástupce investora, stavbyvedoucího a projektanta, o čemž Vás tímto informuji.

Do 5 dnů po obdržení tohoto mailu prosím sdělte, spatřujete-li, kromě přesahu nějaké další závažné odchylky od projektové dokumentace předmětné stavby. O datu jednání budete písemně informován a budete-li mít zájem se předmětného jednání zúčastnit, nemáme proti tomu námitek.

S pozdravem
Ing. Marie Šiklová
OVD Praha 14

To: Šiklová Marie ing. (OVD-P14)
Cc: VED OVD Joudová Věra (OVD-P14); ZAS STA Žáková Jitka (P14); STA Froněk Miroslav Ing. (P14); TAJ Lisý Luděk (P14); ZAS STA Sobotka Bohumil (P14)
Subject: URGENCE/STÍŽNOST: … Re: DALSI PROBLEMY: Stavba V.etapa projekt “Na Hradku”

Je velmi “zajímací”, že více věříte slovům zástupce stavebníka (místo daňovým poplatníkům, kteří vás živí), a že se ani neobtěžujete zjistit faktický stav věci návštěvou stavby! Přesah mám fotograficky zdokumentovaný, ale bohužel nemám v současné době u sebe kabel pro propojení fotoaparátu s PC, abych mohl do PC překopírovat (a zaslat vám) fotodokumentaci, na které je přesah jasně vidět. Navštivte laskavě stavbu a přesvědčte se sama na vlastní oči, jaká je skutečnost. Manželka Vás klidně pustí na balkón, protože ze země nebude bez dalekohledu přesah v patře tak jasně vidět (pravděpodobně stejně jako zevnitř stavěné budovy).
Děkujeme.

Dne 14. listopad 2008 14:07 Šiklová Marie ing. (OVD-P14) napsal(a):

Po Vašem sdělení o přesahu stavby jsem vznesla dotaz na zástupce stavebníka. Ten mi sdělil, že stavba jede od 1.nadz.podl.nahoru v poloze a rozměrech (svislici), jak bylo deklarováno, čili bez přesahu.

Pokud trváte na tom, že tomu tak není, prosím, sdělte mi, z čeho tak usuzujete.

S pozdravem

M.Šiklová

OVD Praha 14

Sent: Sunday, November 09, 2008 2:00 PM

To: Šiklová Marie ing. (OVD-P14)
Cc: VED OVD Joudová Věra (OVD-P14); Martin Spilka

Subject: Re: DALSI PROBLEMY: Stavba V.etapa projekt “Na Hradku”

Vážená paní Šiklová,
děkujeme Vám za Vaši odpověď, ale bohužel jsme nuceni Vám sdělit, že odchylka (přesah do Lipnické ulice) se znovu objevila od 2. patra stavby 5. etapy bytového domu Na Hrádku.
Děkujeme Vám předem za brzké prošetření a vyřešení tohoto problému.
S přáním klidného a úspěšného týdne.